توهین شدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اردوغان آکسیوس: پایان تعطیلی دولت آمریکا نزدیک است پاکستان: در برابر تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان هیچ گذشتی نخواهیم کرد زلنسکی بازهم مقامات ارشد روسیه را تحریم کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) استعفای مدیر «بی بی سی» در پی یک رسوایی بزرک مادورو: هیچ قیمومیتی را نخواهیم پذیرفت لبنان برای ورود به مذاکرات شرط گذاشت واکنش سپاه پاسداران انقلاب به تصاویر منتسب به شهرهای موشکی و پهپادی حماس: رژیم صهیونیستی مانع تشکیل کمیته اداره غزه می‌شود روسیه یک منطقه در زاپروژیا را تصرف کرد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) نمایش لاشه پهپادهای «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل + عکس معرفی نماینده وزارت خارجه در شورای راهبردی دیپلماسی سلامت قالیباف: چالش‌های اجرای برنامه هفتم با بررسی عملکرد یکساله دولت مشخص می‌شود نیویورک‌تایمز: ایران در جنگ بعدی ۲۰۰۰ موشک را همزمان شلیک می‌کند افسر صهیونیست: بدون هیچ برنامه‌ای وارد جنگ غزه شدیم حماس: سفر رئیس رژیم صهیونیستی به آفریقا تلاشی برای سفیدشویی چهره اسرائیل است عربستان همچنان عادی‌سازی روابط با اسرائیل را رد می‌کند رزمایش ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری دبیرکل سابق ناتو: رویارویی مستقیم با روسیه به جنگ جهانی سوم منجر می‌شود نتانیاهو بار دیگر از جلسه دادگاه گریخت ترامپ دوباره از بایدن انتقاد کرد خبرهای مهم از رفع فیلتر تلگرام در کشور | پوردهقان: توافق با تلگرام نیاز به مصوبه مجلس ندارد رشد ۴۳ درصدی تجارت بین استان خراسان رضوی و پاکستان از مسیر تعامل  حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) دفتر نتانیاهو دریافت جسد هدار گولدن را تأیید کرد تعطیلی دولت آمریکا در ایستگاه ۳۹ روزگی | واشنگتن: پرواز‌ها ۱۰ درصد کاهش می‌یابد بازداشت صدها فلسطینی از جمله چند زن و کودک در ماه اکتبر توسط اسرائیل
سرخط خبرها

فرافکنی غرب درباره نیروهای نیابتی ایران | کارشناس سیاسی: اسرائیل، سگ هار آمریکا در منطقه است

  • کد خبر: ۳۲۴۸۶۹
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
فرافکنی غرب درباره نیروهای نیابتی ایران | کارشناس سیاسی: اسرائیل، سگ هار آمریکا در منطقه است
کارشناس غرب‌ آسیا ادعای نیروهای نیابتی ایران را «فرافکنی غرب» خواند و تأکید کرد: اسرائیل، سگ هار آمریکاست؛ مقاومت‌های منطقه مستقل عمل می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدرضا میرابیان با رد اظهارنظر‌های مقامات غربی مبنی بر اینکه نیرو‌های مقاومت در منطقه نیرو‌های نیابتی ایران هستند، بیان کرد: آن‌چه که مقامات غربی در این ارتباط مطرح می‌کنند در راستای فرافکنی و اینکه مسئولیت تمام تحولات در منطقه را بر گردن ایران بیندازند، می‌باشد.

وی با بیان اینکه «مردم منطقه خودشان با اسرائیل دشمن هستند و در واقع از جنایت‌های اسرائیل خسته شده‌اند»، گفت؛ مردم منطقه می‌بینند که اسرائیل این جنایت‌ها را با حمایت آمریکا انجام می‌دهد ولی آمریکایی‌ها می‌خواهند با طرح اینگونه ادعا‌ها مسئولیت را بر گردن ایران بیندازند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با تاکید بر اینکه «همانطور که مقام معظم رهبری اشاره کردند تنها نیروی نیابتی در منطقه رژیم صهیونیستی است»، گفت: اسرائیل به مانند یک سگ هار در منطقه عمل می‌کند که افسارش دست آمریکایی‌هاست.

میرابیان با بیان اینکه «آمریکایی‌ها به کشور‌های منطقه فشار می‌آورند و تبلیغ می‌کنند که مسئولیت مشکلات در منطقه بر عهده ایران است و با کمک نیرو‌های نیابتی باعث ایجاد ناامنی در منطقه است»، در پاسخ به این سوال که راه مبارزه با این تبلیغات چیست؟ گفت: بهترین راه در این زمینه جهاد تبیین است. انصارالله یمن و حزب‌الله لبنان خود اعلام کرده‌اند که به صورت مستقل و بر اساس اعتقادات خود مبارزه می‌کنند و وابستگی به ایران ندارند ایران نیز بار‌ها اعلام کرده است که این نیروها، نیرو‌های نیابتی ایران نیستند و آنها بر اساس اعتقاد خود برای آزادی فلسطین و مبارزه با آمریکا قدام می‌کنند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا همچنین با بیان اینکه «تهدیدات آمریکا چیز جدیدی نیست»، گفت: آمریکایی‌ها این تهدیدات را مطرح می‌کنند که در مذاکرات از موضع ضعف با ایران نباشد و درواقع با چاشنی تهدید ضعف خود را بپوشانند.

وی همچنین گفت: آمریکایی‌ها می‌دانند که توان ایجاد جنگ دیگری در منطقه و مقابله با ایران را ندارند، بنابراین نباید تهدیدات آنها را جدی گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->